Home / Tim bilding / Kajaking Uvcem + Avantura park

Kajaking Uvcem + Avantura park

Kajaking Uvcem + Avantura park

Bajkoviti rezervat prirode Uvac je jedno od najlepših mesta u Srbiji. Klisura reke Uvac se nalazi u jugozapadnoj Srbiji između Nove Varoši i Sjenice. Izgradnjom tri brane, dolina reke Uvac je pre 4 decenije potopljena i formirana su 3 jezera: Uvačko, Zlatarsko i Radoinjsko. Uvačko jezero je dugačko oko 27 km, dok mu maksimalna dubina dostiže 108m. Na njemu se nalazi vidikovac Molitva sa kog je pogled na kanjon najlepši.

Vekovima se probijajući kroz krečnjačke stene, Uvac je napravio takve meandre da izgledaju kao lavirint. Ima ih na celom toku sve do Radoinjskog jezera, ali su najizrazitiji na Uvačkom jezeru. Osnovnu vrednost ovog područja čini prisustvo veoma retke i malobrojne vrste lešinara – beloglavog supa, u pojedinim delovima klisure.

Kajaking UvcemPROGRAM: Meandri Uvca – Kajaking i hajking

PRVI DAN:  Polazak iz Beograda u prepodnevnim satima, dolazak u smestajne kapacitete na Zlataru. Ručak. Avantura park (zip line, mreže, stubići…). Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

DRUGI DAN: Nakon doručka odlazak na start kajakaške avanture meandrima Uvca, uživanje u prirodi,  provedeno vreme u kajaku oko 3h, mogućnost kupanja na skrivenim plažama. Pešačka tura do poznatog vidikovca Molitva. Po zavrsetku kajak avanture pakovanje opreme, ručak i povratak u Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

Potrebna oprema: rezervna presvlaka, rezervna obuća, oprema za kupanje, krema za zaštitu od sunca, kačket

Kome je namenjen program: firmama i zaposlenima, grupama, avanturistima, ljubiteljima prirode

Cena po osobi: zavisi od broja osoba, kontaktirajte nas za više informacija

Program obično uključuje:

-prevoz na relaciji Beograd – Uvac – Beograd (kombi/minibus, klimatizovan)

-kajaking meandrima Uvca sa svom pratećom opremom,

-jedno noćenje u apartmanima na Zlataru (1/2 – 1/4 osobe)

-instruktor

-ulaznica za avantura park

-troškovi organizacije programa

U cenu nisu uračunati individualni troškovi učesnika.

Idealan broj članova za održavanje kajak avanture je od 6 do 20 osoba, avantura moze da se održi ako ima i manje od 6 osoba, uz korekcije cena.

Top