Home / Tim bilding / U carstvu beloglavog supa – Uvac tim bilding avantura 3 dana

U carstvu beloglavog supa – Uvac tim bilding avantura 3 dana

U carstvu beloglavog supa – Uvac tim bilding

Rafting-kajaking-hiking-paintball-avantura park-krstarenje

Vodimo vas na Uvac, Zlatibor i Lim – “na pravo mesto, na dobru visinu”, destinaciju koju je beloglavi sup izabrao za svoje stanište da suvereno krstari kanjonom povrh mandara. Ovde ćete osetiti autentičan život, ali i imati priliku da savladate brojne izazove koje smo vam pripremili.

Tim bilding program u jednoj od najlepših destinacija jugozapadne Srbije gde ćete se oprobati u spretnosti prelaženja stanica u avantura parku (zip line, stubići, mreže…), osetiti paintball avanturu (Zlatibor), krstariti ili voziti kajak najlepšim meandrima u Srbiji, uživati u pogledu od  “milion dolara”, ali i osetiti adrenalinski rafting Limom…na vama je da odlučite, a mi smo tu da ovo iskustvo dugo pamtite.

Benefiti: timski rad, druženje, avantura, boravak u prirodi, aktivan odmor, zabava

Uvac tim bilding

Program:

Prvi dan: Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima, vožnja preko Čačka i Užica do Zlatibora, gde kreće prva aktivnost – paintball avantura u borovoj šumi. Nastavak puta ka Zlataru, smeštaj i nakon pauze za odmor takmičenje u prelaženju stanica na avantura parku. Druženje u večernjim satima, večera. Noćenje.

Drugi dan: Doručak.  Odlazak na Rafting Limom (trajanje raftinga oko 3h). Nakon raftinga odlazak na ručak. Povratak u smeštaj i odmor. Druženje u večernjim satima, večera. Noćenje.

Treći dan: Doručak. Odlazak na čarobne meandre Uvca – krstarenje, pešačenje, posmatranje beloglavog supa, hiking do jednog od najlepših vidikovaca sa kog se pruža prelep pogled na kanjon. Nakon završetka krstarenja, pauza za ručak u nekom od restorana u blizini jezera. Povratak za Beograd u večernjim časovima.

Smeštaj je moguće organizovati u apartmanima ili hotelu (3-4*) na Zlataru.

Cena: zavisi od broja osoba i izabranih usluga (hrana, smeštaj…), kontaktirajte nas za više informacija

Napomene:

*U zavisnosti od vremena polaska, moguće su korekcije u redosledu aktivnosti.

*U avanturama mogu da učestvuju svi, bez prethodnog iskustva.

*Moguće je organizovati i dvodnevnu avanturu sa korekcijama u programu.

Pogledajte kako izgleda ova avantura i rezervišite vaš datum već danas:

Top