Home / Tim bilding / U carstvu beloglavog supa – Uvac tim bilding

U carstvu beloglavog supa – Uvac tim bilding

U carstvu beloglavog supa – Uvac tim bilding

Hiking-krstarenje-rafting-4×4-avantura park-zip line-biking-paintball-kajak

Vodimo vas “na pravo mesto, na dobru visinu”, destinaciju koju je beloglavi sup izabrao za svoje stanište da suvereno krstari kanjonom povrh meandara. Ovde ćete osetiti autentičan život, ali i imati priliku da savladate brojne izazove koje smo vam pripremili. Saznaćete zašto su priroda i čovek na ovom mestu proširili svoje domete…

Tim bilding program u jednoj od najlepših destinacija jugozapadne Srbije gde ćete se oprobati u spretnosti prelaženja stanica u avantura parku, krstariti najlepšim meandrima u Srbiji, planinariti i uživati u pogledu od  “milion dolara”, ali i osetiti adrenalinski rafting Limom…na vama je da odlučite, a mi smo tu da ovo iskustvo dugo pamtite.

Benefiti: timski rad, druženje, avantura, boravak u prirodi, aktivan odmor, zabava

Uvac tim bilding
Uvac tim bilding

PREDLOG PROGRAMA

Prvi dan:

Polazak iz Beograda u jutarnjim/prepodnevnim časovima, vožnja preko Čačka do Užica i kanjona Đetinje, izbor avantura: pešačenje, biciklizam zelenom stazom, kajak na Velikoj brani, zip line, penjanje uz stenu. Opciono moguće je posetiti avantura park na Zlatiboru ili organizovatio paintball avanturu, zatim nastaviti put ka Zlataru. Druženje u večernjim satima, večera. Noćenje.

Drugi dan:

Doručak.  Odlazak na Rafting Limom (trajanje raftinga oko 3h, deonica Brodarevo-Petrovac na kojoj nas očekuje nekoliko interesantnih bukova poput “Strugova”). Nakon raftinga posetićemo detileriju i probati vrhunske rakije, gde će biti organizovan i ručak. U povratku opciono svraćanje u manastir Mileševa. Druženje u večernjim satima uz večeru i muziku opciono. Noćenje.

Treći dan:

Doručak. Odlazak na čarobne meandre Uvca – krstarenje, pešačenje, posmatranje beloglavog supa, hiking do jednog od najlepših vidikovaca sa kog se pruža prelep pogled na kanjon – upoznajemo “Srpski Kolorado”. Umesto planinarenja moguće je organizovati turu džipom 4×4 do vidikovca. Nakon završetka krstarenja, pauza za ručak u restoranu u blizini jezera. Povratak za Beograd u večernjim časovima.

Smeštaj je organizovan u vili/apartmanima/hotelu na Zlataru.

Cena: zavisi od broja učesnika i izabranih usluga, kontaktirajte nas za više informacija

Napomene:

  • U zavisnosti od vremena polaska, moguće su korekcije u redosledu aktivnosti.
  • U avanturama mogu da učestvuju svi, bez prethodnog iskustva.
  • Moguće je organizovati i dvodnevnu avanturu sa korekcijama u programu.

Pogledajte kako izgleda ova avantura i rezervišite vaš datum već danas.

Top