Home / Tim bilding / Tara – Drina – Mokra Grora

Tara – Drina – Mokra Grora

Tara – Drina – Mokra Gora / Tim bilding 3 dana

Tim bilding program u netaknutoj prirodi Nacionalnog parka Tara, nepreglednih šuma, izvora, reka i jezera!

Preko 80% područja Nacionalog parka Tara prekriveno je šumom, ovde ćete osetiti istinski dodir sa prirodom, uživati u avanturama kajakom ili splavarenju na Drini, veslanju da dasci, pešačenju ili biciklističkim turama otkrivajući veličanstvene pejzaže parka, a vožnja vremešnim ‘Ćirom’ kroz Šargansku osmicu vratiće vas u neka minula vremena.  Osnažite vaš tim planinskim vazduhom, slapovima Drine i  nepreglednim stazama i vidikovcima…

Tara Drina

Program

Prvi dan programa uključuje dolazak u podnožje Nacionalnog parka Tara i avnturu na reci Drini čamcima za splavarenje ili kajacima. Dužina splavarnja je fleksibilna u zavisnosti od vaših želja. Obilazi se i vodopad i reka Vrelo (najkraća reka u Srbiji), jezero Perućac, a jedinstvena kućica na steni je neizostavan deo avanture.

Drugi dan rezervisan je za istraživanje Nacionalnog parka Tara pešačkim turama ili biciklima ili njihovom kombinacijom, otkrivajući skrivene vidikovce, nepregledne šume i pejzaže. Dužina avanture i zahtevnost se može prilagoditi svim učesnicima.

Nakon prva dva aktivna dana, opcioni treći dan je planiran da bude opušteniji i za uživanje u vožnji čuvenim “čudom graditeljstva” sa početka XIX veka – kako su nazvali Šargansku osmicu, gde ćemo na jedinstven način otkriti lepote parka prirode Mokra Gora na brojnim stanicama vremešnog “Ćire”. Ukoliko ovaj dan želite nešto opušteniji i da stignete kući ranije, predlažemo posetu čuvenoj destileriji BB Klekovača.

Smeštaj je organizovan u apartmanima i vilama na Tari ili hotelu (4*) u Bajininoj Bašti.

Cena: zavisi od broja osoba i izabranih usluga (hrana, smeštaj, aktivnosti…), kontaktirajte nas za više informacija

Napomene:

*U zavisnosti od vremena polaska, moguće su korekcije u redosledu aktivnosti

*Moguće je organizovati i dvodnevnu avanturu sa korekcijama u programu, kao i večernji zabavni program

*U avanturama mogu da učestvuju svi, bez prethodnog iskustva.

Pogledajte ispod video kako smo organizovali program za firmu ITekako.

Top