Home / Tim bilding / Etno eko selo Koštunići

Etno eko selo Koštunići

Ako želite da vaš tim odvetdete na mesto gde su čovek i priroda na najelpši način proširili svoje domete onda je etno eko selo Koštiunići pravi izbor za vas. Pored toga što ćete prenoćiti u autentičnim drvenim vajatima i čardacima, ovde ćete imati priliku da noćite i u neobičnim okruglim sobama koje su napravljene od drvenih kaca koje su se nekada koristile za voće. Autentično, zar ne?

Eko selo Koštunići u svom sastavu ima predivno jezero, restorane, apartmane, vajate i čardake, čistu i netaknitu prirodu kao i autentičnu hranu i piće. U ponudi kompleksa su i obeležene planinarske staze, organizovani izleti za grupne posete, teniski teren, fudbalski teren, teren za odbojku na pesku, fabrika zdrave hrane Grab, kao i mini zoo vrt Zverište.

Kako bismo boravak vašeg tima učinili što interesantnijim, pored standardnih sportski sadržaja osmislili smo i nekoliko timskih igara koje će probuditi takmičarski duh vašeg tima – hajdučke igre.

Poseban doživljaj može biti tradicionalno pečenje rakije i druženje uz lampek.

Vreme vašeg boravka u ovom bajkovitom selu može biti jedan, dva ili tri dana, u zavisnosti od raspoloživog vremena i budžeta. Kontaktirajte nas, zajednički ćemo isplanirati vaše vreme ovde i preneti vam naš utisak od prvog dana – “život je ovde”

Top